Emisiuni radio

De mai mult timp mă întâlnesc cu o parte din voi săptămânal (luni seara de la 21:10 şi sâmbătă seara de la aceeaşi oră asa se intampla odata – acum ne intalnim decat vineri seara in spatele cortinei) în cadrul a două emisiuni diferite difuzate de Radio Cireşarii.  Zilele trec însă şi emisiunile vin, se arată puţin şi apoi dispar din atenţia noastră, cei care suntem în permanentă căutare de ce este nou şi interesant.

Cred însă că o parte din aceste emisiuni ar trebui să rămână online, pentru toţi aceia dintre voi care vreţi să le ascultaţi sau reascultaţi, să le recomandaţi unui prieten care trece prin etape dificile din viaţă sau pur şi simplu să le descoperiţi aici, direct pe blog.

Aşa că iată câteva:

1. Emisiunea “in spatele cortinei” - o emisiune de vineri seara, lejera si, pe alocuri si pentru unii, inconfortabila. In spatele microfoanelor suntem, aproape de fiecare data, 3 sau 4 prieteni: Ruben C., Laurentiu G., Claudiu C.

Inregistrarile le puteti gasi aici http://www.radiociresarii.ro

2. Emisiunea “Speranţă în noapte“, o emisiune în care încerc să discut, alături de invitaţi de seamă, despre problemele de care ne lovim adeseori de-a lungul pribegiei noastre dar şi despre subiecte arzătoare are realităţii înconjurătoare, subiecte care ne marchează într-un fel sau altul. (emisiune live în fiecare sâmbătă seara la 21:10)

2.1 Despre îngrijorare – interviu cu Vladimir Pustan

2.2 Despre rolul consilierii creştine – interviu cu dna. Daniela Nădăban (psihoterapeut clinician)

2.3 Despre lucrarea creştină cu păturile sociale dezavantajate – interviu cu dra. Laura Andreş (directorul Casei Familiale Shalom)

– prima parte

- a doua parte

2.4 Despre liderul evanghelic între ideal şi realitate – o discuţie deschisă cu dr. Alexandru Nădăban

- prima parte

- a doua parte

2.5 Despre educaţie şi profesorat din perspectivă creştină - interviu cu prof. Editha Coşarbă

- prima parte

- a doua parte

2.6 Despre comunismul din România şi efectele lui pe care le simţim şi astăzi – interviu cu  dr. Alexandru Nădăban, pastor Şerban Ioan

- prima parte

- a doua parte

- a treia parte

2.7. Despre India şi ce înseamnă misiune transculturalăinterviu cu  Beni Boariu, misionar

- prima parte

- a doua parte

- a treia parte

- a patra parte

- a cincea parte

- a şasea  parte

3. Emisiunea “Cireşarii Online” este o emisiune de consum atunci când nu îşi cere dreptul la existenţă perenă prin interviurile cu cei ce marchează profund mediul online cu semnificaţii evanghelice. Discutăm în fiecare luni seara de la 21:10 despre evenimentele săptămânii ce a devenit istorie cât şi ale celei care începe, despre site-uri, bloguri, articole, video şi alte elemente ale online-ului care se cer remarcate.

3.1 Interviu cu dl. dr. Danuţ Mănăstireanu (administratorul blogului Persona)

3.2 Interviu cu pastor Laurenţiu Balcan (administratorul blogului Penticostalul)

Trackbacks