Ganditorul

Gânditorul:

- M-am născut în Ploieşti şi sunt stabilit pentru moment în Arad.

- Am terminat facultatea de teologie şi am început facultatea de ştiinţele comunicării.

- Ma ocup de marketing şi publicitate (la www.gramma.ro), îndrăgesc lectura şi muzica, sunt interesat de teologie.

Iubesc si sunt casatorit cu Scumpa!

cipcons-082-copy

- pe 17 septembrie 2008 viaţa mi-a fost schimbată. A venit pe lume Iosif-Augustin!

iosif-augustin-1

- apoi miracolul s-a repetat. In 21 august 2011 a aparut si Filip-Benedict!

Comments

 1. Lorena N says

  Ce veste buna!ma bucur foarte mult pentru voi..:D..Domnul sa va binecuvinteze!

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ion Ticu says

  Sunteti cu totul deosebiti!
  Va apreciez si va iubesc. Cind va privesc, imi vin in minte automat versurile :
  ,,Ce minunat sa fi intr-o familie,
  Familia sfinta a Domnului Isus”

  Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. ciprianmusat says

  Draga fr. Ticu,
  Prezenta dvs. pe blog ma onoreaza si ma incanta. Printre primele lucruri pe care le fac atunci cand intru in Biserica din Mioveni este sa va caut cu privirea. Prezenta dvs. ma reconforteaza, imi da un plus de incredere, ma face sa ma simt, o data in plus, acasa. Va multumesc pt cantecele frumoase dar si pentru felul frumos, discret, atent de a fi. Fiti binecuvantat!

 4. Ion Ticu says

  Frate drag si scump,
  Ma bucur pentru simtamintele pe care vi le genereaza prezenta mea in adunare.Daca tot am ajuns la momentul marturisirilor,atunci trebuie sa va spun ca predicile dumneavoastra, imi misca profund intreaga-mi fiinta. Cu dumneavoastra la amvon, ma simpt mai aproape de cer. Si pentruca Dumnezeu ma iubeste, anul acesta am dat de predicile dvs. pe triluli si de blogul dumneavoastra. Va urmaresc cu admiratie. Domnul sa va binecuvinteze pe toti trei!

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. cristina luchian says

  hei, salut…ma bucur de paginile astea…sa fii binecuvantat, tu, sotia ta si micutul vostru !

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. ciprianmusat says

  Salut Cristina,
  Ce mult timp a trecut! Ma bucur sa ne intalnim, fie si in felul asta. Domnul sa iti faca parte din plin de binecuvantarile Lui!

 7. David Salar says

  Ciprian,
  I was floored when I discovered your website, WOW! I love it! Be sure that I will enjoy it from now on.
  I still regret being sick the last time we met and I really wish we could have had more time to get to fellowship together. However, I enjoyed our time together. Violeta and I still talk about you guys and what a wonderful family you have. Hopefully that was just the beginning. May God bless you and your beautiful family with much grace, love, peace, health and much success!
  David

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. ciprianmusat says

  Draga David,
  A fost o surpriza foarte placuta pentru mine sa gasesc intr-o dimineata comentariul tau. M-am bucurat sa iti citesc cuvintele si sa rememorez momentele in care am putut sa impartasim impreuna cateva ganduri. Inca ma mai gandesc la ceea ce am vorbit atunci, la amabilitatea si resursele tale inepuizabile de a incuraja si transmite obtimism chiar si in conditii vitrege pentru tine.
  Ne gandim deseori la voi, va vedem o familie fericita, reusita, puternica. Felul vostru frumos de a va iubi si de a va raporta la cei din jur ne incurajeaza adeseori. Va dorim sa fiti scaldati in har in fiecare zi, sa fiti sub puternica ocrotire a Cerului in fiecare moment si sa continuati sa transmiteti celor din jur aceeasi mireasma placuta a vietii traita cu Cristos.

 9. Alina Ionita says

  Buna,

  ……m-au bucurat paginile astea si mai ales sa-ti vad minunata familie

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Un vechi amic says

  Mai citesc uneori randurile pe care le scrii si inca nu-mi vine sa cred ca a trecut atata amar de timp de la ultima noastra intalnire.
  Ma bucur pt tine ca ai reusit in sfarsit sa ai ceea ce ti-ai dorit mereu o familie, un loc unde sa apartii.
  Sa fii in continuare binecuvantat, tu, sotia ta si micutul vostru !

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. ciprianmusat says

  Cati ani sunt de atunci? sa tot fie vreo 8. Imi amintesc si acum clar perioadele in care am stat impreuna, discutiile si perioadele grele prin care am trecut alaturi, calatoriile prin parcul de la sala sporturilor. Multumesc de vizitele tale pe blogul meu, sunt intotdeauna binevenite asa cum esti si tu atunci cand treci prin Arad.

 12. Liviu Stanciu says

  Ma bucur enorm ca am dat de tine. Sper sa-ti mai amintesti de mine, sau cel putin de nunta sorei tale Ramona. Am citit pe nerasuflate cateva din gandurile tale si marturisesc ca poarta in ele ceva din profunzimea omului disciplinat spiritual. Ii multumesc Domnului ca te-am cunoscut si sper sa tinem legatura. te salut cu 3 Ioan 2

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. ciprianmusat says

  Liviu, bineinteles ca imi aduc aminte de tine dar nu numai de la nunta sorei mele cat si de la programele de duminica seara cand tu predicai la Carbunesti. Mai tin minte si acum o parte a predicii tale despre si pentru tineri… si eu si Emilia ne aducem aminte de atentia si delicatetea apropierii voastre de la Valenii de Munte, de cuvintele frumoase si puternicele incurajari.
  Multumesc pentru popasul facut pe blogul meu si te mai astept pe aici, de fiecare data cand ai ocazia. Fii binecuvantat si haruit pe deplin, tu si familia ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>