Predicile mele

Le-am scris si apoi sustinut cu ceva vreme in urma si de atunci stau ascunse in calculator, aproape fara nici un drept. Astazi m-am hotarat sa le readuc la viata si sa vi le impartasesc.

O parte le gasiti mai jos, altele inca sunt in dulap scriind petitii pentru a ajunge aici, iar o alta parte le gasiti aici – www.bisericabetania.ro (inclusiv video).

Comments

 1. ciprianmusat says

  Multumesc si eu ca ai pus ceva timp ceva timp deoparte pentru a le asculta!

 2. says

  …dar daca nu ati avea serviciu de 17 luni de zile,sotia nici ea
  nu ar avea serviciu de 2 ani de zile.
  -DACA TOATE RUDELE SI PRIETENII SE FAC SURZI,ORBI,
  MUTI LA NECAZURILE TALE…
  -DACA NU AI FACUT RAU LA NIMENI,PENTRU CA ESTI MEDIC-STOMATOLOG SI AI LUAT DUREREA COPIILOR
  SI LE-AI REDAT ZIMBETUL..
  -DACA NU AI AVEA BANI NICI DE PIINE,,, AI MAI CREDE
  IN ….CREDINTA SEMENILOR?
  nu..sigur NUsi si-ar merita BLESTEMELE…AMIN!

  Da sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. ciprianmusat says

  Daca toate astea s-ar intampla, daca as fi inghesuit in tren de animale si dus spre lagarele de gazare, daca mi-as pierde prietenii si familia si in singuratatea celulei mele as fi sigur ca afara, in libertatea iluzorie nu mai mai asteapta nimic si nimeni, as continua sa cred ca dincolo de Soare si de zbaterile mele de o secunda, exista Cineva care ma vade, cunoaste si iubeste, Cineva care se va ridica la urma pe Pamant si atunci imi va fi binevoitor. Daca tot raul ce domneste pe pamant mi-ar declara razboi iar armele mele ar fi furate, atunci m-as pleca pe genunchi si rugaciunii mele as adauga imnul din Habacuc 3:17-19.
  Stiu, sunt vremuri cand credinta se clatina si increderea ne paraseste dar si atunci Duhul ne ajuta sa strigam: Cred Doamne, ajuta necredintei mele!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>