Primul e-book marca gramma.ro

De ceva vreme in birourile Gramma.ro a fost agitatie. Astazi insa am iesit la lumina si nu oricum, ci cu prima carte in format e-book a editurii noastre. S-a lucrat mult, atat in ce priveste designul cat si in ce priveste traducerea, corectarea, aranjarea in pagina, codarea specifica ebook-urilor. Rezultatul este, insa, unul de care suntem nu mandri ci bucurosi.

Apoi, am vrut sa facem aceasta prima carte, ca pe toate cele ce vor urma, disponibila pentru cat mai multi romani. Desi toata lumea din industria de carte este speriata de perspectiva incalcarilor drepturilor de autor, am crezut si credem ca cea mai mare durere pentru un autor, un editor, un translator, un iubitor de carte nu este ca acea carte sa fie copiata ci sa ramana pe un raft obscur (fie el si digital), necunoscuta si nebagata in seama. Necitita, necomentata, nedorita!

Asa ca de astazi, oricine isi doreste, poate comanda cartea direct de pe Amazon (link aici). Urmeaza bineinteles si Apple Bookstore, Barnes and Nobles precum si alti cativa mari distribuitori. Si, un amanunt important, cartea este editata astfel incat citirea ei pe orice dispozitiv este o placere nu o adevarata aventura. (Cartea va fi, in curand, disponibila si in format tiparit aici)

De ce am inceput cu o carte de copii? Pai, printre multiplele argumente, este si dorinta de a ajuta parintii, posesori “vinovati” de tablete sau alte dispozitive, sa citeasca seara, la culcare, copiilor lor, o carte cu adevarat importanta pentru intreaga familie.

Si acum prezentarea cartii:

O carte pe care copiii o vor indragi de la prima pana la ultima fila. Dar nu doar atat! Ci si o carte ce va reusi performanta de a starni si mentine interesul, de a intriga si mai ales de a apropia de Cer pana si pe cei mai mici copii. Cartea poate fi o revelatie atat pentru cei mici cat si pentru parintii sau educatorii care sunt interesati de apropierea copiilor de Cuvantul lui Dumnezeu.
 
Intr-o perioada in care educarea copiilor in spirit crestin ridica nenumarate intrebari, cartea aceasta ne deschide fereastra spre o lume pe care o cunoastem putin dar pe care o apreciem din plin: lumea in care copiii era invatati, inca din frageda pruncie, tot adevarul Scripturii, despre bine si rau, despre planul lui Dumnezeu cu oamenii, despre pacat si consecintele lui, despre viata si moarte, despre lucrurile cu adevarat importante in viata. 
 
Episcop al Liverpoolului, J. C. Ryle a iubit copiii si a luat foarte in serios formarea lor spirituala. Ryle nu se sfieste sa puna lucrurile in lumina adevarului Scripturii, chiar daca se adreseaza copiilor care poate abia stiu sa citeasca, iar felul in care o face este captivant, edificator si plin de continut, de la un capat la altul.
 
Cuprins:
Capitolul 1 – Cei doi ursi 
Capitolul 2 – Copiii ce umbla in adevar
Capitolul 3 – Mic si intelept
Capitolul 4 – Nu vor mai fi lacrimi
Capitolul 5 – Fetita fericita
Capitolul 6 – Lucruri marunte
Capitolul 7 – Devreme, in cautarea lui Dumnezeu
 
JOHN CHARLES RYLE (1816-1900) s-a nascut in  Cheshire County, Marea Britanie. A urmat cursurile Universitatii Oxford,iar in 1841 Ryle a fost ordinat ca pastor si din 1880 a fost numit primul Episcol de Liverpoool. Cartile sale, cel mai adesea publicatii de mici dimensiuni, au fost si raman indragite de crestinii din toate colturile pamantului.
 
“J. C. Ryle este un adevarat campion al Evangheliei. Este unul dintre cei mai bravi si buni oameni pe care ii cunosc” – Charles Spurgeon
Distribuie:

Ai ceva de spus?